Cute Onion Club - Onion Head

Friday, 24 June 2011

pagi yg indah ..

my sis, dafina ahmad msg aku.. aik, apahal dia nie.. jarang kot nak msg aku.. salu msg kat hp mak.. dalam hati aku berkata.. hehe.. (membebel sorang2..) hari nie kakak aku tu dia ckp nak blk umah. hehehe.. omboih.. sekian 2 week dia tak balik umah.. record nie.. ahahahak.. dia tak sah kalau tak balik umah.. keje dia nak balik je tiap2 minggu.. hoho.. kalau dia tak balik tu mesti ada sebab.. hari tuh katanye sebab ade koko.. padan lah dia tak balik.. hihihi.. emmm, sejak dia dah masok sem baru nie, dia makin busy aku tengok.. balik pon jarang.. koko bertambah aktif.. time to bahan dia.. hak3.. lol ! em, biasa lah.. dia kata nanti kalau aku dah masok universiti nanti aku akan tahu.. hehehe.. dalam hati aku, yeayy ! tak saba tak saba.. hahaha.. sengal.. spm pon tak lepas lagi.. dah berangan.. hmmm, aku kena fokus kat spm nie.. aku nak buadd the best punya for spm nie.. fighting !!

No comments: