Cute Onion Club - Onion Head

Friday, 26 August 2011

jumpe kwn lame ! :)

hari nie kann, pergh .. mmg blaja sekilo lahh kan . trial nak dekat laa plak . hoho . btw, kat skola td ade wat majlis khatam qur'an . hmm, dari pagi kot tak blaja . haha . erm, aku ngn atul, tika and zati dok blakang2 . kitorang study math plak kat blakang . blh plak camtu . hoho . then, bdk sbelah aku uhh tak tau laa aku form bpe ntah . dia tanye aku akak f5 ea ? trial ble ? dlm hati aku, haisy bdk nie . cam kamceng plak ngn aku . kenal pon idak . haha . aku layan jerp . aku ckp laa trial bkak skola nnty . 06 hb start . ermm, yg best nye kann, hari nie balik awal plak . haha . dlm kol 11 lbeh . slalu hari jumaat blk kol 12.30 . bagos gak balik awal . haha . erm, lbeh kurang dlm kol 10 pagi uhh, atul ajak aku pegi tandas . aku no hal jerp . follow laa . haha . actually, kaki dah kebas gile . mane tak nyee . duduk kat dlm dewan uhh dari pagi plak . adoyy . haha . time kuar uhh, kitorang pegi laa tandas at blok B . mule2 nak pegi tandas at blok C je . tp tak jadi sbb f4 tgh trial sma lak . terpakse lahh naek atas . huh ! haha . tyme nak turun uhh, kitorang nmpk ustaz pidot tgh dok kat blk spbt uhh . kitorg mmg kebetulan nk lalu situ . sbbnyee nak tgk cermin . wahahahaa . then, aku tgor lahh dia . aku ckp camni . ustaz, duit raye ? hehe . ustaz ckp kalau nk dtg laa umah . aku ckp, mmg tau sgtt lahh umah ustaz kat mane . thn lpas kann sy tak dtg tyme bufday anak ustaz uhh . ustaz kate ajak laa sape y tau umah sy . haha . aku ckp okay . tp sy trial laa ustaz . ustaz pon kate aah laa . kamu dah f5 . haha . (mentang2 lahh aku nie kecik . ) hek3 :D

hmm, time blk lak kitorg blk lambat . sbb ustaz pidot kate nk bagi duit raye kat kitorang yg thn lpas klas 4 dedi jerp . yelaa, kiotrang kann anak dia thn lepas . cehh, tak leh blaa . haha . means, dia guru klas kitorang laa thn lepas . hmm, mmg rugi sape tak dtg . dia bg sape yg dtg je . hehe . pastuu, ustaz sam plak lalu kat dpn kiotrang . time uhh kitorang lepak kat dpn koop . sbb nk tunggu ustaz pidot . ustaz pidot kat dlm dewan lg time uhh . ustaz sam plak kitorang mintak duit raye . haha . tak malu gilee arhh . muka tebal boleh arr . hek3 . erm, pastu dia bagi rm1 je . haha . katenyee kongsi2 . Alhamdulillah laa . dpt jgk drpd tak dpt . muahahahaa .

time blk plak, peghh ! tak lehh blaa erhh . rmai plak . dak asrama kann balik . cam biasa lahh . dorang major rmai pegi kat bustop atas . then, paan ajak aku naek bustop atas gak . aku follow je . takde hal . sampai2 jee mmg rmai tak terkate lahh . haha . tak lame pastu cmpai lahh bas rawang . pegh ! rmai plak serbu . adoyy . aku ngn paan tak dpt tmpt duduk plak . then, kitorang duduk kat depan y kat cermin uhh . kat ngn pemandu bas uhh . haha . bantai laa . asalkan dpt duduk . aku kesah ape . hihihi . hmm, campai plak kat pekan, ade sorg laki nie ckp camni, masok laa lg . aku dah tunggu 3jam dahh bas rwg . korg selfish camni lak . pk laa . org lain nak naik bas jgk . dlm hati aku kan, gile lahh . dah mmg rmai nk wat camne . tak bole nk masok daa . pastu dpt gak dye naik . berhimpit2 kot . naseb baek laa aku dpt duduk . hmmm ...


time aku dahcmpai at serendah uhh, cam biasa lahh . tunggu akak aku amik aku .. hmm, then, aku nmpk sorg nie . eh, cam kenal laa . rupenye kwn skola rendah aku dlu . hee . nme dia azira . waahh ! makin cun aku tgk dia . hehe . aku pegi laa kat dia . then, dia tanye aku ko da trial spm daa ? aku ckp laa blom . kan kte slaras . hehe . pastu dia kate aah laa . hehe . lambat kan slangor . em, aku ckp, tuh sal . tak lame pastu, akak aku pon sampai . aku pon ckp kat dia k laa akak aku da cmpai tuu . k byee .. wahh ! lame kot tak jumpe dia .. suara dia makin lembut lahh . muahahahaa .. (puji ikhlas dari hati ) and dia pandai bergaye plak aku tgk .. :)

p/s : jagalahh maruah sebagai seorang wanita y sejati .. patuhi la perintah Allah s.w.t .. jaga lahh aurat kalian .. tunaikan lahh tanggungjawab utk menunaikan solat 5 waktu . jgn laa dilupakan . kerana dirimu begitu berharga wahai wanita2 sekalian .. hek3.. renung2kan lahh (ayat nie aku tujukan khas utk semua wanita2 Islam di luar sana ) :D


No comments: